“Sestra me je lagala, u šoku sam” Kćerka ubijene Danice čije je tijelo nađeno u šahtu

Hronika Region

Tijelo Danice Milošević (58), koja je živjela u Bečeju, čiji je nestanak 1. marta prijavila njena kćerka Monika, pronađeno je danas u šahtu u ovom gradu, a za ubistvo je osumnjičena njena druga kćerka D. M. (23) sa kojom je živjela.

Daničina starija ćerka Monika, koja sa svojom porodicom živi u Leskovcu, plačući za Telegraf.rs kaže da je i dalje u šoku, piše Telegraf.

– Ovo je strašno, kako je samo mogla da digne ruku na majku? Vjerujte mi, u šoku sam… ovo… ovo je strašno – sa suzama kaže Monika.

Kako priča, sa majkom se posljednji put čula 20. decembra, da bi kasnije od svog oca, Daničinog bivšeg supruga koji živi u Srbobranu, saznala kako su komšije pričale da su Danica i njena mlađa kćerka, osumnjičena za ubistvo, prije oko dva mjeseca imale žustru raspravu.

– Neko od komšija je rekao mom ocu da poslije toga niko nije vidio moju majku. Zbog toga sam slučaj prijavila policiji 1. marta. Zabrinula sam se da joj se nešto nije desilo, jer sam 26. februara uveče saznala da je nema, da je niko dugo nije video – prepričava naša sagovornica.

Sestra tvrdila da se majka udala

Monika dodaje da je pokušavala da pozove majku, ali da nije bila dostupna.

– Zvala sam je na broj koji koristi godinama, ali je bila nedostupna. Pošto je moja polusestra živela sa njom, pitala sam je gdje je mama i zašto se ne javlja. Rekla mi je da se udala. Najlakše joj je bilo da kaže da se udala. Meni je to bilo nelogično, nije se udala ni kad je mlađa bila, a kamoli sad, i kad je bolesna. Sumnjivo mi je to bilo i jer niko nije ni čuo da mama ima nekog, a sestra bi svaki put vrdala. Kad god je pitam gdje je, ona daje drugačije izjave, mijenjala je stalno ime grada. Da je sve u redu, mene bi mama kontaktirala – uplakano će Monika.

Poslije toga je, kako priča, saznala da je njena polusestra prodala kuću u kojoj je živjela sa majkom.

– Kuća se vodila na sestrino ime. Sestra mi je rekla da je mama pokupila novac i da je otišla iz kuće. Sve vrijeme se pravila mrtva hladna… To mi je još veću sumnju izazvalo. Ovo je strašno… Ovako nešto ne bih nikom, nikom poželjela. Ne mogu da vjerujem da je mogla to da uradi… Svađale su se, ali ovo… Najgore je što smo se sestra i ja čule u prethodna dva mjeseca, a ona se ponašala kao da se ništa nije desilo – kaže naša sagovornica.

Sanjala majku kako je doziva

Daničina starija kćerka dodaje i da je sve ovo vrijeme sanjala majku.

– Dozivala me je u snu, kao da me moli da je izbavim iz te kuće. To su bili jezivi snovi. Osjećala sam da nešto nije u redu. Ne znam, ne znam zašto bi mogla to da uradi, ne znam koji je njen motiv. Kuća je svakako bila na sestrino… – navodi Monika.

Kako objašnjava, tijelo majke pronađeno je u šahtu na nekih 20, 30 metara od kuće u kojoj su Danica i njena druga kćerka živjele, u dvorištu pored njihove kuće.

– Ovako nečem monstruoznom se zaista nisam nadala, iako mi je svašta padalo na pamet – zaključuje Monika.

/srpskainfo.com/*