Majka opisala horor koji se dogodio u mirnom naselju “Prvo mi je izbo sina, a onda mu tražio novac”

Hronika Region

Prvo ga je ubo nožem a onda uzviknuo: “Daj pare!”. Mogao je da ga ubije. Zbog čega? Tako nešto može da uradi samo psihopata. Ovo je bio pokušaj ubistva.

Ovim riječima Jelena S, majka izbodenog mladića B. S. (19) opisuje dramatične trenutke koje je preživio njen sin kada ga je sinoć, dok je sa društvom bio ispred zgrade u mirnom niškom naselju “Stevan Sinđelić”, napao za sada nepoznati razbojnik. Sa razbojnikom su, kako kaže, bila još dva muškarca, a napad se odigrao u 19 časova na svega 50 metara od zgrade u kojoj B. S. stanuje.

 Djeca su bila ispred zgrade, na 50 metara od našeg ulaza, njih pet ili šest drugova i drugarica kada su naišla ta trojica napadača. Jedan je prvo počeo da šutira u stomak i lice druga mog sina kome su oteli mobilni telefon. Onda je drugi prišao mom sinu izbo ga nožem i tek onda tražio pare. Moj sin je imao 200 dinara koje mu je dao, dok je treći pokušao da udari trećeg mladića iz njihovog društva. Nisam nikad ni pomišljala da tako nešto može da se desi u nađem naselju, pogotovo što je bilo 19 časova i što je još bilo ljudi na ulicama – priča Jelena S., majka izbodenog mladića.

B. S. je uboden u nogu izadobio je tri posjekotine na glavi pa mu je ukazana pomoć u Uregentnom centru Kliničkog centra u Nišu, gdje ga je odvezao otac.

 Moj suprug je pošao da prošeta psa kada je naišao na sina koga je vodio drug. Bio je sav krvav i u šoku! Napad se odigrao za minut, nije ni imao vremena da shvati šta se dešava. Kada sam vidjela dijete svo u krvi, ja nisam znala gdje se nalazim. Suprug ga je nekako odvezao do Uregentnog centra. Ispred Kliničkog centra je umalo kolabirao jer je dosta krvario zbog uboda u lijevu butinu, kao i od bola i stresa. Srećom nož nije pogodio butnu arteriju inače ko zna kako bi se sve završilo – priča šokirana majka.

Kako kaže, B. S. je zadobio veliku posjekotinu na licu zbog koje sada ima šest kopči, ali i još dvije manje posjekotine.

– Mogao je da mu presječe vratnu arteriju i da ga ubije. To je samo psihopata mogao da uradi, ubica. Ovo je bio pokušaj ubistva, ako ih uhvate gonićemo ih za pokušaj ubistva – kaže Jelena S.

Mladić je još u velikom šoku, a poslije ukazivanja pomoći pušten je na kućno liječenje. Policija je obavila uviđaj na mjestu napada i traga za počiniocima, piše Blic.

/srpskainfo.com/*