Život su joj obilježile opasne veze, a fatalna ljubav odvela ju je u smrt! (foto+video)

Kultura Muzika

Pjevačica i beogradska ljepotica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio pištoljem 16. marta 2010. Sutra se navršava točno 11 godina od njene smrti, a život joj je bio toliko buran da se i danas prepričavaju detalji.

Ksenija je rođena u Beogradu 3. decembra 1977. godine. Tokom srednjoškolskih dana počela je da se bavi plesom, a karijeru plesačice započela je kao dio plesne grupe pjevačice Dragane Mirković i sastava “Beat Street”.

Pajčinova je imala niz uspješnih nastupa, a nakon jednog od njih doživjela je prometnu nesreću koja je mogla završiti kobno. Srećom, prošla je bez težih ozljeda. Sljedeće je godine njezina najbolja prijateljica podlegla ozljedama zbog nesreće koju je pretrpjela, a Ksenija je to teško podnijela. Nikad nije skrivala da je vrlo osjećajna i ranjiva te da lako može zaplakati.

Nogometni reprezentativac Ivica Dragutinović nikada nije želio priznati da je bio zaljubljen u nju, što joj je bilo teško, a onda se nagađalo da je u vezi s Acom Lukasom za kojeg je rekla da je blizak i da ga štiti od zla narod. Imala je lijepu romansu s nogometašem Predragom Perišićem, ali svejedno, mnogi muškarci nisu mogli podnijeti njezinu energiju, snagu i mističnost, pa je do kraja života ostala protivnica braka. Jednom je prilikom priznala da je bila u vezi s oženjenim muškarcem, a to joj je padalo teško jer nije znala da je on oženjen.

Kada je 2008. godine započela vezu s Filipom Kapisodom, najveću podršku pružili su joj prijatelji Bane Dević i Goran Stojićević Karamela. Veza između Filipa i Ksenije bila je vrlo burna i trajala je do proljeća 2009. godine, kada je postao sudionik reality showa. Kasnije su se pomirili i početkom 2010. imali su prometnu nesreću na putu do njezine vikendice. U to se vrijeme mnogo nagađalo da je ovo zapravo prvi Filipov pokušaj da ih oboje ubije. Na kraju, 16. ožujka 2010. godine, oduzeo joj je život, a potom i svoj. Njihova besmrtna tijela pronašla je Ksenijina majka Ljubica, u stanu na Voždovcu.

Inače, Nebojša Tubić Žabac je nedavno na Kurir televiziji govorio o vezi sa Ksenijom Pajčin u trenutku kada je imala 18 godina. 

“Za razliku od Ksenije Pajčin, bila je divlja, neukrotiva, lijepa poput lutke, ali s njom ne možete ništa. Jedan dan je super, drugi dan potpuno poludi, poput divljeg konja, mislite da ste je pripitomili, i ona ide s drugim. Bila je dijete kad smo bili zajedno, ja sam tada imao 32 godine, a ona 18 “, rekao je u” Scenariju “.

(Kurir.rs Foto: printscreen)*