Žena iz Svilajnca nađena u kanalu OBLJEPLJENA TRAKOM: Policiji rekla da je oteta i da joj je špricom ubrizgana “neka supstanca”, ali uskoro je uslijedio OBRT

Hronika Region

Policijska uprava u Jagodini saopštila je danas da će biti podnesena krivična prijava protiv 45-godišnje žene iz Svilajnca koja je prijavila da su je nepoznati muškarci oteli, špricom joj ubrizgali neku supstancu, onesvijestili, a mještani je našli u kanalu.

Krivična prijava biće podnesena “zbog postojanja osnova sumnje da je izvršil krivično djelo lažno prijavljivanje”, stoji u saopštenju.

“Nju su mještani sinoć pronašli kako leži u kanalu pored puta sa poderanom odjećom i sa obljepljenom trakom po tijelu i prevezena je u Službu hitne pomoći Doma zdravlja u Svilajncu, gdje je rekla da su je nepoznati muškarci oteli, špricom joj ubrizgali neku supstancu i da se potom onesvijestila”, stoji u saopštenju.

Liječnici su pregledom i analizom utvrdili da u tijelu nema opijata i da nije ozlijeđena, a intenzivnim radom, iste je noći policija utvrdila da je riječ o lažnoj prijavi, navodi se u saopštenju.

/blic.rs/*