GO SPS “Budućnost Srpske” Gradiška, proslavio prvi rođendan svoje stranke (FOTO)

Gradiška

mmgradiska 13. mart, 2021.

Gradski Odbor Socijalističke partije Srpske ” Budućnost Srpske” iz Gradiške, proslavio prvi rođendan svoje stranke.

Skromno, kako to nalaže epidemiološka situacija, članovi Gradskog Odbora SPS-a Gradiška su u prostorijama stranke uz rođendansku tortu proslavili prvi rođendan svoje stranke.

“Juče smo u Banjaluci proslavili svoj prvi rođendan, godinu dana od osnivanja SPS i to radno, na sjednici predjedništva, na kojoj smo usvojili plan djelovanja u razdoblju od 2021 do 2025 godine. Usvojili smo Platformu za budućnost Srpske. Program djelovanja koji će biti dostupan svakom građaninu Republike Srpske, rekla je Snježana Gvozden, šefica Povjereništva SPS za grad Gradišku.

“Danas slavimo ovdje u Gradišci, a razloga za slavlje imamo jako puno. Na prošlim izborima za samo šest mjeseci ostvarili smo odličan rezultat. Mnogi nisu vjerovali da ćemo preći cenzus, a mi smo osvojili dva odbornička mjesta u skupštini grada Gradiška. Mogi su vjerovali da ćemo se nakon svih postizbornih dešavanja raspasti, nestati sa političke scene, ali evo, nastavljamo još jači, još snažniji, hrabriji. Naravno očekuje nas još puno posla ali isto tako puno dobrih rezultata i puno pobjeda”, istaknula je Snježana Gvozden, šefica Povjereništva SPS za grad Gradišku.

Nakon toga su otišli do štanda koji su postavili članovi mladih SPS-a, gdje su sa građanima u neformalnim razgovorima izmijenjivali iskustva i mišljenja.