Slavica je prerezala vrat nakon bizarne svađe sa suprugom? Brat tvrdi da se spotaknula i pala

Društvo

Ozlijeđena žena hitno je prebačena u Urgentni centar s ranom koja je jako krvarila

Ozlijeđena žena hitno je prebačena u Urgentni centar s ranom koja je jako krvarila.

Foto: Shutterstock

Slavica S. (46) iz zemunskog naselja Altina juče ujutro, nakon svađe sa suprugom, navodno joj je skalpelom prerezala vrat, a brat oštećene porekao je da je povređena.

Kako je rekao za Informer, u ovoj porodici nije bilo svađe.

– Nije tačno da se Slavica posvađala sa suprugom. Držala je nož, spotaknula se u kuhinji i pala. Tako se ozlijedila. Ovo nije prvi put da izmišlja takve stvari – tvrdio je čovek koji se predstavio kao brat povređene Slavice.

Podsjetimo, ona je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar, gdje su joj ljekari spasili život, s ranom koja je ozbiljno krvarila.

Do prave porodične drame došlo je oko pet sati ujutru u kući u Ulici Ugrinovački put.

Svađa oko kafe

Kako je ispričao Informerov izvor iz istrage, Slavica se sa suprugom posvađala oko potpuno banalne stvari.

– Njen suprug, koji se spremao da ide na posao, rekao je Slavici da nikada nije znala kako da mu skuva kafu koju želi. To je ženu iritiralo i izbila je svađa. Nakon toga, Slavica je uzela skalpel iz kuhinje i došla u dnevnu sobu. Nazvala je supruga, a kada je došao iz druge sobe, prerezala joj je vrat – rekla je sagovornica.

Šokirani muž je odmah pozvao Hitnu pomoć i maramom Slavici vezao ranu.


-Liječnici su vrlo brzo stigli na mesto događaja i odmah prevezli povređenu ženu u bolnicu koja je bila u svesnom stanju. Rana je jako krvarila, a utvrđeno je da oštrica srećom nije ozlijedila karotidnu arteriju. Odvedena je u operacionu salu, gdje su joj ljekari uspjeli zaustaviti krvarenje i zaliječiti ranu, rekao je izvor.

“Često se čuje žučna prepirka

Stanari okolnih kuća nisu bili raspoloženi da pričaju o komšijama i samo su rekli da ih ne čudi da se ovako nešto desilo.

– Svako ovde gleda svoja posla, ali niko od nas nije gluv. Ne mogu da kažem da se iz te kuće stalno čuje svađa, ali se dosta često čuje žučna prepirka. Tada se ori cijela ulica. Strašno je ako je htela da se zakolje – rekao je komšija iz ulice.

Druga komšinica kaže da je Slavica bila sklona svađama sa komšijama i da je ne bi čudilo da je ona sama sebe slučajno ozlijedila, a ne namerno.

 Kako da vam kažem, svašta se dešava u toj kući. Bolje da ne pričam šta smo sve vidjeli i čuli – ispričala je ona.

/telegraf.rs/