Zašto je 12.12.2020. namoćniji dan u godini: Kraj jednog velikog poglavlja, evo šta nas čeka od DANAS!

Zanimljivosti Život i stil

Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje sasvim novih poglavlja.

Brojčani nizovi se u numerologiji i spiritualnosti posmatraju kao anđeoski brojevi, odnosno niz brojeva koji vam donosi moćne poruke od Univerzuma.

12.12. se smatra za najmoćniji dan u godini, otvara se portal broja 12, i ovaj niz brojeva donosi potrebnu energiju za pozitivnu transformaciju, kako sopstvenog bića, tako i odnosa sa drugima, piše Lovesensa.

Ovaj numerološki niz svakom od nas donijeće određenu moćnu poruku svemira. Na primer, ako ste na pogrešnom putu, pojaviće se osjećaji koji će vas podstaći da se vratite na raskrsnicu života i odaberete dobar put za sebe. Ili, postaćete svjesni svojih grešaka iz prošlosti i znaćete koje aspekte svog žibota treba promjeniti da biste postali najbolja verzija sebe.

12 je u numerologiji moćan broj koji simbolizuje pozitivne promjene, ali one su jasne, lagane i direktne. Označava kraj jednog ciklusa i otvaranje novih vrata života u kojima ćete uspjeti da se suočite sa izazovima i pronađete više nade za godinu koja nam tek dolazi.

Jedinica predstavlja novi početak i liderske sposobnosti, a dvojka je broj balansa i harmonije. Kada se spoje daju moćan niz i snažnu energiju koja podstiče na samoostvarenje.

U astrologiji ovaj broj poklapa se sa konjukijom Saturna i Jupitera, rijetkim astro aspektom koji donosi sreću i šansu za prosperitet.

Takođe, ovaj niz nas podstiče da izgradimo bolje veze i odnose sa bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo neka stara prijateljstva u ljubavi. Podstiče nas da se povežemo sa vlastitim bićem, pročitamo kodove sopstvene duše i odgonetnemo šta je to što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vrijedi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu kosmičku snagu promjena koja nam stiže.

Tokom ovih dana vježbajte optimizam i maštajte i ne zaboravite da se najveća čuda događaju kada ih najmanje očekujemo!

izvor /1prva/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *