USRED BIJELA DANA IZBJEGAO LIKVIDACIJU! Osuđivani diler iz Novog Sada bježao od atentatora, utrčao u tuđi auto! (VIDEO)

Hronika Region

Likvdatori su spremili sačekušu za S.V. u Subotičkoj ulici.

Jedan muškarac u Novom Sadu za dlaku je izbjegao sačekušu dvojice atentatora tako što je utrčao u tuđi automobil. Kako piše Nova.rs, radi se o S.V. (45), osuđivanom dileru koji je samo nedelju dana ranije brutalno pretučen.

Policija je za slučaj saznala od vozača pikapa u koji je S.V. uliteo. Međutim, on je odbio da govori o ovoj sačekuši kao i o događaju od prethodne nedelje kada je pretučen.

Likvdatori su spremili sačekušu za S.V. u Subotičkoj ulici, 50-ak metara od Osnovne škole „Nikola Tesla“. On je pješke išao prema Futoškom putu, a kod obližnjih autoperionica je primjetio napadače i odmah utrčao u auto.

POGLEDAJTE VIDEO: https://mondo.rs/Info/Crna-hronika/a1407583/pokusaj-ubistva-novi-sad-atentat-diler-automobil-napadac-napad-policija.html

S.V. je osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora 2001. godine, zajedno sa D.N. koji je dobio šest, zbog dilovanja droge. Pored toga, osuđen je i zbog ometanja službenog lica u obavljanju poslova bezbjednosti i nedozvoljenog nošenja oružja.

Krivično vijeće tada je utvrdilo da su njih dvojica u periodu od kraja 1999. do prve polovine 2001. godine, organizovali prodaju heroina na teritoriji Novog Sada. Prilikom izricanja presude osuđeni su burno negodovali, upućujući niz psovki na račun sudija.

Pokušaj ubistva dogodio se krajem oktobra, a prikaz video zapisa sa sigurnosne kamere sniman je mobilnim telefonom.

(Mondo)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *