“Otac me maltretirao, pa su me sklonili na bezbjedno”: Oglasila se nestala djevojčica i napravila “opštu pometnju”

Region

Djevojčica Ivana Đ. iz sela Negbine kod Nove Varoši, za kojom traga policija jer se vodi kao nestala, oglasila se danas na društevnoj mreži Fejsbuk u kojoj je istakla, da je zbog nasilja u porodici prebačena na sigurno mjesto.

“Ja nisam nestala mene je odvela SOS služba za nasilje nad djecom zato što me je otac maltretirao, pa su me sklonili na bezbjedno, živa i zdrava sam”, stoji u postu objavljenom jutros na profilu Ivane Đ, prenosi Telegraf.

Sa druge strane, iz novovaroškog Centra za socijalni rad kažu da SOS služba nije primila nikakvu prijavu za nasilje nad djecom, pa osnovano sumnjaju u istinitost posta, koji je Ivana Đ. objavila na društvenim mrežama, prenosi Blic.

“Služba SOS telefona kada primi prijavu za nasilje, istu prosleđuje nadležnom Centru za socijalni rad i Policijskoj upravu, a mi takvu prijavu od SOS službe nismo dobili. Kontaktirali smo i koordintorku službe SOS telefona i rečeno nam je da nikakve prijave za nasilje nije bilo, niti se imenovana obraćala njima”, navode.

/blportal/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *