ESTRADA ZAVIJENA U CRNO: Preminuo Džej Ramadanovski, legenda Dorćola i narodne muzike! (VIDEO)

Hronika Region Video

Pjevač Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini. Pozlilo mu je u nedelju, i u pjevačev stan na Dorćolu je došla Hitna pomoć koja je pokušala da ga reanimira.

Ovim povodom MONDO je kontaktirao i Džejevog menadžera koji nam je potvrdio da pjevača nisu mogli da probude i da je bio u jako lošem stanju.

“Upravo idem na Dorćol, zvali su me odande i rekli da ne mogu da ga probude, da zovu Hitnu pomoć. Sigurno je umro, bio je u jako lošem stanju, nije bila korona ali je već dugo bio loše”, rekao je Robert Dodić za MONDO.

Pjevačevo zdravstveno stanje je već nekoliko godina loše, a u posljednjem intervjuu je istakao da se nigde ne kreće, jer bi korona za njega bila pogubna.

Takođe, Ramadanovski se tom prilikom požalio i na povećanje tjelesne težine i objasnio da se zbog pandemije uopšte ne kreće, ali i priznao da često poručuje brzu hranu, te je gojaznost sa tim i došla.

Džej Ramadanovski rođen je u Beogradu, 26. maja 1964. godine.

Pjevač je rođen u romskoj porodici koja je porijeklom iz Makedonije, kao jedino muško djete. Rane godine života proveo je na ulicama Dorćola, gde je živio do kraja svog života.

Muzikom se oduvjek bavio, u početku amaterski, ali ga život vodi do upoznavanja sa Marinom Tucaković gdje pravi veliki korak u profesionalnom bavljenju muzikom. Tokom devedesetih godina bio je jedan od najpopularnijih pjevača, a na vrhuncu karijere obišao je veliki deo Evrope. Učestvovao je i na brojnim muzičkim festivalima na kojima je uvijek imao odličan plasman, a pojavio se i u filmu “Hajde da se volimo 2”.

Ovo su neke od pjesama po kojima ćemo ga pamtiti:

IZVOR: YOUTUBE/DZEJ MUSIC OFFICIAL, MONDO

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *