ŽENE OTKRILE 8 NAJBOLJIH SEKS POZA u kojima najbrže postignu orgazam

Zdravlje Život i stil
Zašto se kod žena pojačava seksualni nagon sa godinama? | Luftika

AKO se stalno seksate u istim pozama, to može postati dosadno. Vođenje ljubavi bi, naglašavaju stručnjaci, prvenstveno trebalo biti spontano, a to znači da bismo trebali iskušavati različite poze, lokacije, pa čak i obratiti pažnju na vrijeme.

Osam žena otkrilo je za portal Marieclarie koje su im seks-poze najdraže i zašto. Budući da je ženama nešto teže postići orgazam tijekom seksa, nikoga ne bi trebalo začuditi da su ženama često najdraže poze one u kojima mogu najbrže doživjeti orgazam.

Uspravno od pozadi

Ova poza najbolje funkcionira pod vrelim tušem. Žena bi trebala saviti jednu nogu i staviti je na rub kade, a muškarac bi trebao stajati uspravno iza nje.

“Voda koja pljušti i uspravni položaj idealna su kombinacija. Ova poza savršena je za spontani, brz i prljav seks, ali može poslužiti i za predigru prije nego što se bacite u krevet i krenete u drugo kolo”, objasnila je 25-godišnja Julia.

Stiskanje (Spooning)

Oluja: Seks poza od koje ćete drhtati od zadovoljstva - Index.hr

U ovoj pozi muškarac leži na boku iza žene, koja je također okrenuta na bok te oboje gledaju u istom smjeru. 26-godišnja Danielle objašnjava kako je ova poza idealna za tranziciju.

“Često se iz misionarske poze prebacimo u ovu, a zatim se opet prebacimo u doggy style ili položaj kaubojke”, rekla je i objasnila da u ovoj pozi često doživi orgazam, iako joj je ponekad potrebna pomoć vibratora.

Obrnuta kaubojka

Ova poza također odlično funkcionira u kadi. Djevojka sjedi na muškarcu, ali tako da ga ne gleda u oči, već je njena stražnjica okrenuta prema njegovom licu. On leži u kadi dok se ona nogama podupire o rubove.

“Volim ovu pozu jer mogu preuzeti kontrolu, a topla voda nam pomaže da se opustimo. Obično je prakticiramo kada smo na odmoru jer zapravo nitko ne želi čistiti kadu kod kuće. Svijeće, voda i sapun također mogu pomoći u postizanju vrhunca”, rekla je 24-godišnja Ana.

Seks s crnom ženom – 6 najboljih seks poza za one s penisom manjim od  prosjeka.

Pandža (The Claw)

U ovoj pozi žena se nogama i rukama omota oko torza muškarca koji stoji na nogama i ženu drži za stražnjicu.

“Neovisna sam, ali volim kada je muškarac u seksu ponekad dominantan. Moj partner je ovdje u potpunoj kontroli – ne moram ništa raditi! Možda je ovo fizički zahtjevan položaj za njega, ali mene dovodi do vrhunca i osjećam se kao da lebdim”, priznala je 26-godišnja Maya.

Misionarska poza

Možda će neki reći da je ovo najdosadnija i najuobičajenija poza, ali za 24-godišnju Akynos ovo je definitivno najdraža poza u kojoj doživi najbolje orgazme.

“Jednostavno volim gledati momka u oči dok se seksamo. I nije da samo ležim tamo – volim ga zgrabiti za guzu i ugurati ga što dublje u sebe, tako da mogu osjetiti svaki njegov centimetar. Nikada mi ne dosadi ovako svršavati. No, ako mu usta nisu na mojim usnama i vratu, to je gubitak vremena”, objasnila je.

Noge preko ramena

U ovoj pozi žena leži na leđima, ali su joj noge prebačene preko ramena muškarca koji stoji iznad nje i gleda je u oči.

“Omogućuje dublju penetraciju od bilo kojeg drugog položaja i definitivno dovodi do najintenzivnijih orgazama”, rekla je 28-godišnja Majesta.

Klečanje

Ova poza podrazumijeva da muškarac i žena kleče na podu, obično ispred kreveta ili kauča za koji se drže rukama. Muškarac stoji iza žene, koja malo više raširi noge kako bi održala ravnotežu.

“Osjećam se kao najseksepilnija žena na zemlji u ovoj pozi jer mi se trbuh uvlači, a prsa napinju tako da moje tijelo izgleda fantastično.Uvijek doživim orgazam vrlo brzo”, rekla je 27-godišnja Afinity.

Zakrivljena kaubojka

Svi su čuli za kaubojku i za obrnutu kaubojku, ali znate li za zakrivljenu kaubojku? U ovoj pozi žena sjedi na muškarcu i gleda ga u lice, ali je malo zabačena prema natrag, tako da stražnjicom više sjedi na krevetu nego na njemu. Noge muškarca u ovoj su pozi prebačene preko rubova kreveta.

orgazam | Luftika

“Za mene je uvijek privlačnije kada mogu uspostaviti kontakt očima sa svojim dečkom. Voli se prilijepiti za moje rame ili me zgrabiti za prsa, što me uvijek dovede do orgazma”, zaključila je 27-godišnja Rachel.

/index.hr/