BLAMAŽA Poslanica pokušala da kritikuje Krivokapića, pa NAPRAVILA LAPSUS po kom će je svi pamtiti (VIDEO)

Region Video

Poslanici Skupštine Crne Gore nastavili su danas raspravu o programu i sastavu vlade mandatara Zdravka Krivokapića, a među poslanicima koji su obilježili dan je i Draginja Vuksanović Stanković iz Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP).

Ona je napravila lapsus zbog čega je brzo završila na društvenim mrežama.

– Ko piše zakon o seksualnoj… o sekularnoj državi – pogriješila je poslanica, ali se brzo ispravila.

Ipak, to nije promaklo gledaocima koji su odmah započeli niz šala na njen račun.

Inače, Draginja Vuksanović Stanković je poručila Krivokapiću da on nije “srpski kralj i da Crna Gora nije srpska država”.

– Ovo nikada neće bi srpska zemlja, ni srpska država, ovo je Crna Gora i crnogorska država – navela je Vuksanović Stanković.

Ona je pozvala mandatara da ne vraća Crnu Goru u srednji vijek tako što će da kleči i da ljubi ruke popovima.

– Ovo je vlada sa programom četiri ‘S’, a to vam nećemo dozvoliti – navela je.

Dodala je da “SDP i kada je bila u vlasti glasala za sve što je u interesu građana i ubuduće će glasati za sve što je u interesu građana”.

– Ne mogu a da ne završim diskusiju sa onim što smo čuli od evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija. Dobro je da je dobio knjige od članova Predsjedništva SDP-a. Kad neko ima znanje nema potrebu da viče, galami, prči. Bolje bi bilo Varheljiju da se manje prčio, a više pročitao o istoriji Crne Gore. Biti na tako važnoj poziciji, a ne znati osnovne lekcije o istoriji Crne Gore je zastiđe za one koji su ga predložili. Ne postoji evropski zvaničnik kojem ćemo dozvoliti da poništava istoriju Crne Gore i ovog naroda – poručila je u slikovitom obraćanju.

/srpskainfo/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *