Proglašena je NAJLJEPŠOM ŽENOM PLANETE, a sad je prvi put uhvaćena u APA-DRAPA IZDANJU i BEZ ŠMINKE i ljudi ne mogu da se NAČUDE NJENOM IZGLEDU: “Kako je OVO moguće?”

Život i stil

Holivudska glumica Prijanka Čopra fotografisana je juče na ulicama Londona u šetnji sa suprugom Nikom Džonasom, a isti dan par je proslavio i drugu godišnjicu braka.

Ova 38-godišnjakinja udala se za 11 godina mlađeg muzičara 1. decembra 2018, a nakon toga imali su još dvije raskošne ceremonije i svadbe.

I Nik i Prijanka, koji su 2019. proglašeni za najbolje obučen par na planeti, bili su u ležernim, opuštenim izdanjima.

Slavna Indijka nosila je udobnu, široku crnu trenerku koju je iskombinovala sa tamnosivim kaputom i popularnim bijelim čizmama brenda “Mou”, a i pjevač se opredijelio za oversized duks i vrećaste hlače u crnoj boji.

No, ovo Prijankino izdanje začudilo je javnost – rijetko smo imali prilike da je vidimo u ovakvim apa-drapa izdanjima, a sa neurednom frizurom i bez trunke šminke daleko je od one žene koja je svojevremno ponjela titulu Mis svijeta.

Daleko od glamurozne kraljice lepote?
DALEKO OD GLAMUROZNE KRALJICE LEPOTE?FOTO: PROFIMEDIA

Ipak, ne može se osporiti da ova 38-godišnjakinja izgleda njegovano i lijepo, te da je jasno zašto se uz malu pomoć šminkera pretvara u kraljicu ljepote.

Inače, Prijanka i Nik od početka veza dobijaju kritike na račun razlike u godinama, dio javnosti tvrdi da se ista jasno vidi i da mu supruga izgleda kao majka. No, ovaj dvojac uživa u ljubavi i ne obazire se na zlurade komentare.

/blic žena/

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *