Stjuardesa Ana poslije 6 mjeseci dobila otkaz: VODILA LJUBAV u toaletu, a tek šta je uradila usred sletanja

Svijet

Sada će imati problem da nađe drugi angažman jer se sve saznalo i vidjelo

Ukrajinska stjuardesa po imenu Ana morala je da tokom ove jeseni potraži novi posao, jer je u avio-kompaniji, veoma poznatoj u svijetu za koju je radila, dobila otkaz.

Ana je uhvaćena kako vodi ljubav s putnikom u toaletu. Ispostavilo se poslije da se oni znaju od prije, odnosno da su imali neku vezu za jednu noć kada je boravila u Turskoj.

Od droga i perverzija do zlostavljanja: Avio-kompanija otkrila tajne ŠTA SE RADI na njenim letovima

Kada su se primjetili u avionu, među njima je ponovo buknula strast i oni nisu mogli da se iskontrolišu. Jedna od Aninih, očito ljubomornih koleginica, prijavila ju je jer je dobila i video koji je stjuardesa poslala drugoj koleginici.

Na tom snimku vidi se kako Ana na tom letu vodi ljubav sa putnikom. Pored toga, još jedan razlog za otkaz bio je taj što prilikom slijetanja nije sjedila na svom mjestu.

Nije bila ni zakopčana, već je dovela putnika u dio pozadi, za posadu, gde se s njim i dalje ljubila pred koleginicom, prenose ukrajinski portali.

Ana je sada prinuđena da traži drugu avio-kompaniju ali će joj biti teško da pronađe novi posao, jer je snimak postao poznatiji među kolegama širom svijeta nego što bi ona to htijela u ovom trenutku da je slučaj.

/objektiv.rs/