SKANDAL u Crnoj Gori: Nastavnica iz Ulcinja na času naterala učenike da promovišu VELIKU ALBANIJU! (FOTO)

Region

Učiteljica OŠ “Boško Strugar” u Ulcinju Florinda Baša priredila je skandal u kojem je zloupotrebila djecu na najgori način

U više crnogorskih gradova juče je počela proslava Dana albanske zastave, 28. novembra, zbog čega su zastave Albanije istaknute na pojedinim objektima u nekoliko opština sa albanskim stanovništvom.

Predsednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj je na svom nalogu na Fejsbuku pozvao javne ustanove u toj opštini da postave albansku zastavu i upozorio da su, ukoliko se njegov apel ne uvaži, moguće kazne. Kako prenosi CDM, zastave Albanije su se zavijorile i u Ulcinju, Gusinju kao i na zgradi opštine Tuzi.

Nakon što je učiteljica iz Osnovne škole “Jugoslavija” u Baru Rada Višnjić dobila otkaz zbog trobojki i crteža štrumpfova, učiteljica OŠ “Boško Strugar” u Ulcinju Florinda Baša priredila je skandal u kojem je zloupotrebila djecu na najgori način.

Baša je, kako se vidi na fotografiji koja kruži društvenim mrežama, podsticala osnovce da prekrste ruke oponašajući orla sa albanske zastave. Kako je rečeno, ovaj “performans” je urađen povodom Dana albanske zastave koji se obelježava danas.

/objektiv/