Reklama koja tako dobro OPISUJE 2020. da ćete se rasplakati (VIDEO)

Kultura Video

Iako okolnosti pod kojima se završava ova godina nisu uobičajene, emotivne božićne reklame velikih kompanija nisu izostale. Njihova sezona je uveliko u toku, a na listi onih koje su se posebno izdvojile nalazi se Amazonova reklama.

Iako nije direktno u vezi sa Božićem, lansirana je kao dio praznične kampanje i moglo bi se reći da zaslužuje da joj se posveti par minuta.

U pitanju je priča o mladoj balerini koja živi za ples, a kojoj su treninge i planove za veliki godišnji nastup poremetila zatvaranja zbog aktuelnih epidemioloških mjera širom svijeta. Ipak, ona i dalje vježba, a njen trud ne prolazi neprimjećen, pa tako njena mlađa sestra uz pomoć komšija uspjeva da organizuje jedinstveni nastup koji će ulijepšati veče svim stanarima zgrade.

Poruka spota je da se šou mora nastaviti, izmenjen i u skladu sa okolnostima, ali da se mora dalje uz podršku zajednice. Muzička pozadina spota je veliki muzički hit grupe The Queen “The show must go on”.

To bi trebalo da navede kupce širom planete da uprkos karantinu razmišljaju o božićnim poklonima i, umjesto da ih biraju po omiljenim prodavnicama i tržnim centrima, ovog puta poruče preko interneta, piše portal BizLife.

/blic/