NAJSTABILNIJI BIO KAD NIJE IMAO DINARA U DŽEPU Baja otkriva kako je nastao njegov čuveni hit, koga najviše cijeni sa estrade i zašto ga Zvezdaši toliko vole (VIDEO)

Život i stil

Baja Mali Knindža svoju polularnost stekao je za vrijeme devedesetih godina prošlog vijeka.  

-Pjesme su nastajale uglavnom u ratnom periodu, nikad nisam ušao spreman u studio, znao sam se čuti s nekim telefon i u par minuta sam imao tekst u glavi. Tada sam bio u finansijskom smislu najsiromašniji ali sam bio duhovno najjači! Uvek se spontano dešavalo. Pjesma ” Čuva Bog Srbina svog” nastala je kad sam imao upalu slijepog crijeva.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

https://www.alo.rs/resources/images/0000/281/174/Screenshot_4_1000x1000.jpg

Kad god prođem pored hotela Union, Šumatovca stigne me neka tuga na davna vremena, tu za stolom u šumatovcu sam napisao mnoge pJesme, sve se tu dešavalo, tu je bila naša štrafta, ljudi sa radija, televizije, tezgaroša, u jednoj torbici koju sam nosio stalno sa sobom bili su moji tekstovi.

Sarađivao je sa mnogo estradnih umJetnika i mnogi poznati hitovi su baš nastali za kafanskim stolom. Jednog pJevača posebno izdvaja od svih 

Radio sam pJesme Miri Škorić, Biljani Jeftić, Nadi Obrić….Posebno mJesto će uvek imati Rođa Raičević . Taj čovJek je u mojim pJesmama vidio nešto što u početku moje karijere nije niko..Ostalo mi je žao što nisam izdao knjigu , ali nameravam…Imam dosta materijala i planiram da to uradim prIJe nego se penzionišem.

Baja je veoma poularan među sportistima, pogotovo među fudbalerima. Često je viđen gost upravo na njihovim slavljima i feštama.

Nisam svijestan ni sada svoje popularnosti. Ne osjećam se tako. Ja sam običan čovjek iz komšiluka, zato me i vole. Nisam se nikad mijenjao. Ja sam bio roker i ostao roker u duši. Godine čine svoje, ali ja sam dečak u duši.

Kako izgleda kad Baja pjeva na proslavi Zvezdaša pogledajte OVDE

/alo.rs/