KAFANA KAO PARAVAN Muž i žena podvodili mlade djevojke, MUŠTERIJE bili poznati muškarci

Hronika

Muškarac V. G. (57) i njegova supruga E. G. (49) iz okoline Šapca uhapšeni su tokom noći u akciji šabačke policije, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, jer su kako se sumnja trgovali ljudima i podvodili djevojke za novac!

Sa njima je uhapšen je i saradnik N. O. (41) iz okoline Vladimiraca koji je takođe učestvovao u ovom kriminalnom poslu.

Kako su saopštili iz MUP-a osumnjičeni se terete da su u dužem vremenskom periodu, koristeći teške prilike ženskih osoba, organizovali njihovu seksualnu eksploataciju u cilju pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

Kafana kao paravan za prostituciju

Prema saznanjima Blica, sve se odigravalo u kafani “Zlatna greda” u mjestu Majuru kod Šapca. Pomenuta kafana postoji više od 100 godina, u pitanju je porodični biznis koji su nasljedili.

Prostituciju su “vodili” muž i žena koja je inače Rumunka. Takođe, oni su imali su i saradnika, koji je u kafani bio zaposlen kao konobar.

U okviru kafane su imali apartmane u kojima se zapravo sve događalo. Djevojke koje su vrbovali za prostituciju imaju od 20 do 25 godina i prema našim saznanjima sve su lijepe, njegovane, dotjerane… Djevojke su poreklom iz Bosne i Hercegovine, Šapca i drugih gradova u Srbiji.

Policija je izvršila pretres ovog objekta, gdje je zatekla četiri devojke, koje su, kako se sumnja, pružale seksualne usluge i tri muškarca koji su bili korisnici seksualnih usluga.

Oduzet novac

– Pretresom prostorija pronađeno je i uz potvrdu oduzeto 21.840 evra, 850 švajcarskih franaka, 2.080 dolara, 820 kuna, 700 konvertibilnih maraka i 42.000 dinara – navedeno je iz MUP-a.

Inače, kako se još saznaje prostitucija u ovom objektu traje duži vremenski period, a korisnici usluga bili su poznati muškarci iz Šapca.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

/srpskainfo/