Poze u seksu koje će vam donijeti više samopouzdanja

Život i stil

Čak i ako na polju seksa imate dosta iskustva, uvijek su tu novi izazovi, nove avanture, nova osjećanja. Takođe sa svakim novim partnerom, kao da neko iznad vas pritiska dugme – reset, i briše sve što ste ikad iskusili. Iako i dalje znate šta volite a šta ne, treba vremena da to vaš partner shvati, kao i da vi otkrijete njegove skrivene želje.

Bez obzira na godine i nivo iskustva koji imate u seksu, ponekad nije loše saznati koje vam to poze u u seksu mogu donijeti najviše samopouzdanja. Jer na kraju krajeva sve se svodi na povjerenje i prepuštanje.

1. ON TOP – DO TAVANICE

Može zvučati kao oksimoron, ali je upravo ova poza ona koja vam daje mogućnost da kontrolišete situaciju i osjećate se puni samopouzdanja. Ne samo da će vaš partner biti oduševljen što ste preuzeli kontrolu, već ćete vi voditi glavnu riječ i zadavati tempo. Sve na šta treba da se fokusirate je rad kukovima, koji će vam donijeti obilje zadovoljstva.

2. DOGGY STYLE – PSEĆA POZA

Još jedna poza koja će vam donijeti preko potrebno samopouzdanje. Savršena je prije svega jer su oba partnera aktivna tokom nje što znači da zajedničkim snagama rade na postizanju vrhunca. Udobno se smjestite u položaj koji vam najbolje odgovara kako bi maksimalno iskoristiti prednosti ove poze.

3. ORALNI SEKS

Ogroman dio samopouzdanja u krevetu stiče se uz pomoć oralnog seksa. Ne samo da će vaš partner biti oduševljen kada sa predigre pređete na oralni seks samoinicijativno, već ćete se na sasvim novom nivou emocionalno povezati sa njim. Takođe oralni seks vam gotovo izjednačava šanse za postizanjem orgazma.

4. SEKS NA SOFI

Iako je ovaj položaj sličan doggy style-u on vam otvara nove mogućnosti. Kao prvo izveli ste seks iz spavaće u dnevnu sobu. Kao drugo niste potpuno četvoronoške predani vašem partneru već ste naslonjeni na naslon sofe, a kao treće imate mogućnost da iskusite sasvim novi ugao pod kojim je moguće stići do vrhunca.

5. NOGE U VIS

Kako bi izbegli klasičnu misionarsku pozu, posegnite za malim trikom, stavite noge na ramena vašeg partnera. Na ovaj način vaše tijelo će se izviti u sasvim drugačijem uglu, pri čemu će vaš partner biti oduševljem malom ali dovoljnom promenom koju ste mu priredili za zagarantovan užitak.

/ženski magazin.rs, atv/