Pitali su ženu iz Sarajeva koje joj je omiljeno godišnje doba, a zbog odgovora video se DIJELI BRZINOM MUNJE: Znači, idete ulicom i vidite PROCVJETALA ŠIFRA

Video Zabava

Prilikom anketiranja ljudi na ulici nikada ne znate kakav odgovor možete da očekujete na najobičnije moguće pitanje, poput onog “Koje vam je godišnje doba omiljeno?” U to su se lično uvjerili novinari Jutjub televizije Imperija iz Bosne i Hercegovine kada su upravo to pitali stariju sugrađanku, a čiji je odgovor u trajanju od skoro jednog minuta postao pravi hit na društvenim mrežama.

“Omiljeno godišnje doba… Pa, da mi je baš omiljeno, nije, al’ eto proljeće. Proljeće zato što se budi priroda, život… Sve buja, cvijeta. Pa i psihijatrija, psihijatrijski bolesnici, tad vidimo na ulici koliko imamo slučajeva, šifri, bolesnika, dijagnoza. Znači, idete ulicom i vidite, vamo procvjetan pupoljak ruže, a vidite vamo šifru, procvjetala šifra. Znači, tu je jedan sklop, jedna sintagma, što bi rekli. Znate… Tako da je mene najvjerovatnije već uhvatilo, rano proljeće. Mi inače volimo proljeće, znači u globalu, proljeće…”, rekla je ova starija žiteljka Sarajeva nakon čega je ubrzo postala pravi hit na društvenim mrežama.

Svima nama ovaj period pada teško, a bez želje da ikoga uvrijedi ova žena je postala hit na društvenim mrežama.

/blic/