SRPSKA GLUMICA U AMERIČKOJ HIT SERIJI: Glumi ženskog Ramba, a mašta o narodnjacima i šljivovici!

Zabava

SRPSKA GLUMICA U AMERIČKOJ HIT SERIJI: Glumi ženskog Ramba, a mašta o narodnjacima i šljivovici!

Ljepoticu čiji korjeni potiču s Balkana glumicu Ivanu Miličević, od 10. novembra na kanalu FOX gledamo u petoj sezoni serije “Stotina” kao tabadžiju Diozu nezgodnog karaktera, koja je za kratko vrijeme postala jedan od omiljenih likova popularne SCI FI serije.

“Uživala sam u ovoj ulozi. Dioza je ženski Rambo, koji ispod pancira načičkanog granatama i municijom krije meko srce prijatelja i majke”, rekla je junakinja serije.

Ivana je iz Sarajeva sa porodicom otišla za SAD tokom ratnih devedesetih godina, a od tada je karijeru u Holivudu gradila u zvučnim filmovima “Džeri Megvajer”, “Vanila Skaj” i kultnim serijama “Sajnfeld”, “Benši”, a sada i u “Stotini”.

“Osjećam veliku nostalgiju prema zemlji iz koje sam potekla. Kad mislim na otadžbinu, nikad ne razmišljam samo o jednoj zemlji. Sve je to Balkan. Sjećam se da su moji roditelji stalno pričali o Zdravku Čoliću, tako da je on važan dio mog djetinjstva. Čak i danas, kada dođem na odmor,  nikad ne idemo u diskoteke gde se sluša strana muzika, već isključivo u srpske klubove. Obožavam srpsku muziku, ponajviše narodnjake. Tamo je najbolji provod”.

/mondo/