RADNICI VODOVODA IZ ZAPREŠIĆA MORTUS PIJANI PADALI NA POSLU: Jedan ispao iz vozila, a drugi ležao u jarku! VIDEO

Region Video

Društvenim mrežama i aplikacijama za dopisivanje poput WhatsAppa proširilo se nekoliko prilično nevjerovatnih snimaka iz Hrvatske.

Naime, na tim video snimcima su dva vidno pijana radnika koje je u takvom stanju snimio treći kolega, usred radnoga dana.

Snimatelj se ne vidi, ali sudeći po njegovom govoru, ni sam nije potpuno trijezan.

Što se tiče dvije zvezde filma, jedan od radnika tako je pijan da se ne može izvući iz prostora između prednjih i zadnjih sjedišta vozila.

Nije potpuno obeznanjen i pokušava da komunicira sa snimateljem, ali očito je jako alkoholisan.

Njegov kolega na početku snimka leži u nekakvom jarku ili kanalu iz kojeg uspjeva da ustane, ali sudeći po tome kako se teturao, i on je bio vrlo pijan.

Na drugom snimku manje pijani radnik pokušava sa zemlje da podigne kolegu koji je u međuvremenu nekako ispuzao iz vozila.

Čuje se kako gospodin, koji se sopstvenim snagama izvukao iz jarka sa snimateljem raspravlja o tome treba li da pozvu Hitnu pomoć za “palog” kolegu.

Snimak se završava prerano da bi se vidio rasplet ove drame.

Otkriveno ko su snimljeni radnici 

Uz snimke se na društvenim mrežama spominje kako su protagonisti radnici zaprešićke komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” Zaprešić d.o.o.

O ovom događaju kontaktiran je i direktor tog preduzeća Željko Majcen, iz čijeg su kabineta poslali saopštenje za javnost. 

Vodovod i kanalizacija Zaprešić d.o.o. najoštrije osuđuje postupak i neodgovorno ponašanje svojih radnika snimljenih 12. novembra na odlagalištu otpada u Zaprešiću. Zbog nedopustivog ponašanja, radnici su udaljeni s radnog mjesta, te će protiv istih biti pokrenut odgovarajući disciplinski postupak i sankcije zbog neprimjerenog ponašanja i kršenja radne discipline“, objavljeno je u kratkom saopštenju.

(Mondo/Telegram.hr)