Muškarac koji je Hale Beri naučio kako opet da voli: “Hemija između njih dvoje je nevjerovatna” FOTO

Život i stil

Njih dvoje su već nekoliko meseci u vezi, mediji izveštavaju da je njihova veza bolja nego ikad.

Izgleda da je lijepa glumica Hale Beri ponovo našla sreću u ljubavi. Naime, ova oskarovka iza sebe ima tri braka, a sada je sreću pronašla sa četiri godine mlađim Vanom Hantom (50), muzičarem i tekstopiscem.

“Doživela je negativna iskustva (s muškarcima), ali Van ju je naučio kako ponovno da voli – i partnera, ali i sebe samu… On je divan i veoma brižan čovek, a hemija između Hale i njega naprosto je nevjerovatna”, rekao je izvor blizak paru za Ju-Es viklil (UsWeekly), prenosi Dejli mejl (Daily Mail).

Inače, lijepa glumica iza sebe ima tri propala braka – s bejzbol igračem Dejvidom Džastisom bila je od 1993. do 1997, s muzičarem Erikom Benetom od 2001. do 2005, a s kolegom Olivijerom Martinezom od 2013. do 2016. godine. S glumcem ima 12-godišnju ćerku Nalu, a s bivšim partnerom, kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem, dobila je sina Mejsija (7).

“Nije lako nositi se s razvodima, pogotovo kad su u njih umešana djeca, ali čovek uči i iz tih negativnih iskustava, uči se iz svakog poraza. Svi ti odnosi bili su mi lekcije koje su me dovele do mjesta na kojem sam trenutno. I dalje vjerujem u ljubav, vjerujem da jednostavno osjetiš i znaš kad se pojavi taj neko pravi”, izjavila je svojevremeno Hale Beri.

/B92/