NIKAD BRŽE NEĆETE POSTAVITI STO: Za samo 5 minuta napravićete najdivnije aranžirana predjela (VIDEO)

Život i stil

Kada vidite kako su vam lijepo ispala jela poput slanih rolata, torti i salata, željećete i suhomesnate proizvode da aranžirate zanimljivo.

Ako niste kreativni i dekorisanje vam ne ide od ruke ništa ne brinite, mi vam nudimo ideje kako da na što jednostavniji način iseckate i složite na tanjir šunku, sir i ostale namirnice.

Oduševite svoje goste kada na slavsku trpezu iznesete prelijepe tanjire pune raznih đakonija.

Uz ovako servirana predjela možete da poslužite i OVO.

PRVI NAČIN 

Foto: Printscreen/YT

Kobasicu, šunku, kačkavalj, krastavac i paradajz od sada možete da služite na malo drugačiji način. Kobasicu isecite na kolutove, po krastavcu napravite proreze da bi bio ovako reckav, a šunku napravite kao harmoniku, pa zajedno sa pola čerija nabodite na čačkalicu.Pročitajte i:  Popularni polumjeseci: Vanilin kiflice

DRUGI NAČIN

Foto: Printscreen/YT

Ako ste se ipak odlučili za bijeli sir i slaninu, pogledajte kako da lijepo uklopite sve boje da vam predjelo izgleda elegantno. Sve što je potrebno je da reckavim nožem isječete bijeli sir, ljubičasti luk na oblik polumjeseca i slaninu na sitno.

TREĆI NAČIN

Foto: Printscreen/YT

Mini ćuftice, male kobasice stavite sa kačkavaljem i paradajzom. Boja i način serviranja će vas oduševiti.

ČETVRTI NAČIN 

Foto; Printscreen/YT

Četvrti način serviranja je možda i najlakši način jer tu na jednom mjestu imate sve namirnice koje želite da poslužite.

Izvor: stvarukusa.rs