SRPSKE LJEPOTICE KONAČNO NA BINI: PJesma Evrovizije će biti održana – Hurrican na Eurosongu 2021!

Zabava

Nakon otkazivanja ovogodišnje Evrovizije, 65. takmičenje će, uprkos epidemiološkoj situaciji BITI održano u roterdamskoj areni “Ahoy” od 18. do 22. maja. 2021. godine, saopšteno je iz EBU-a.

Iz 41 zemlje već su stigle prijave za Eurosong, a iste zemlje koje su se prijavile ove godine svoje učešće su potvrdile i za 2021. godinu.

Izvršni direktor ovog velikog takmičenja Martin Osterdahl poručuje da su spremni za nepredvidive okolnosti koje može da uzrokuje korona virus.

“Zahvalni smo na posvećenosti 41 zemlje, koje su nam pomogle da vratimo PJesmu Evrovizije 2021. godine. Imamo potpuno istu listu zemalja koje bi se takmičile 2020. godine i oduševljeni smo što će se svi vratiti slJedeće godine. Zajedno sa našim emiterima domaćinima nastavljamo da razvijamo 4 različita scenarija i održavamo dijalog sa svim učesnicima. Tim NPO-a, NOS-a i AVROTROS-a naporno radi na tome da obezbJedi da PJesma Evrovizije pruži uzbuđenje i inovacije za više od 180 miliona gledalaca, uprkos izazovnim okolnostima”, rekao je on i dodao da se “radi na kompleksnom protokolu koji garantuje zdravlje zaposlenih, učesnika, medija i posJetilaca što je više moguće”.

Delegacija Srbije potvrdila je svoje učešće na 65. izboru za najbolju pJesmu Evrope.

Boje naše zastave braniće članice grupe Hurricane koje je trebalo ove godine da se pojave na takimčenju u Roterdamu, ali je ovogodišnja Evrovizija otkazana zbog pandemije korona virusa.

Beovizija 2020: Hurricane – Hasta la vista / Serbia 🇷🇸 /Eurovision 2020/ National Final Performance

/mondo/