Selak: SPS je već sada POBJEDNIK IZBORA, a tek smo počeli

Banja Luka

SPS je već sada pobjednik lokalnih izbora u Banjaluci. Imamo veliku podršku građana, konstantan rast članstva i za kratko vrijeme smo postigli odlične rezultate, poručio je predsjednik SPS Goran Selak.

On se, zajedno sa šefom Povjereništva SPS Sašom Kondićem, danas obratio građanima i simpatizerima SPS.

Ova partija danas je organizovala razgovor s građanima i simpatizerima u Kuljanima, Drakuliću, Obilićevu, parku “Mladen Stojanović”, na Starčevici, tvrđavi Kastel i na Laušu, a dan je završen radnim sastankom s nosiocima aktivnosti u mjesnim odborima, koji je, uz poštovanje preventivnih mjera, održan u sali restorana “Soriso” u Akvani.

FOTO: SPS
FOTO: SPS

– SPS je nova priča, koja ima podršku, koja okuplja sjajne ljude i koja raste iz dana u dan. Zato već sada možemo da kažemo da smo pobjednici ovih izbora, a tek smo počeli da ostvarujemo ciljeve i da okupljamo ljude. Zajedno smo napravili veliku stvar. Od 12. marta do danas radili smo vrijedno i složno. Prvi veliki rezultat je omasovljenje partije, jer prišli su nam mnogi vrijedni ljudi, a još jedan veliki uspjeh nas čeka 15. oktobra – poručio je Selak, koji je i nosilac liste SPS za Banjaluku.

Šef Povjereništva SPS i kandidat za Skupštinu grada Banjaluka Saša Kondić pozvao je Banjalučane da se uključe u rad najmlađe političke partije u gradu i da daju svoj doprinos, da budu pokretači novih ideja i da se njihov glas čuje.

– Mnogi su prepoznali da nismo kao ostale političke partije, da smo mlada ekipa koja ima energiju, viziju i snagu za velike stvari. I u pravu su. SPS je priča koja raste i priča koja će da traje. Zato i sada pozivam sve naše sugrađane da nam se pridruže, da zajedno radimo i stvaramo, da jačamo naše ideje i da odlučujemo o budućnosti – poručio je Kondić.

/srpska info/