Predstavljamo modni trend koji će zauzeti posebno mjesto u našim garderoberima

Život i stil

On je poseban, drugačiji i uvijek prisutan, a posebno ove modne sezone kada je zauzeo lidersku poziciju na listi trendova. U pitanju je rokerski stil. Ako pitate njegove ljubitelje, on nikada nije ni izlazio iz mode. Uglavnom su ga povezivali sa muškarcima i buntovnicima, ali već neko vrijeme predstavlja omiljeni stil i ženske populacije.

Kada pomenemo rokerski stil ono što nas asocira na njega su crna boja i nitne, da li na obući ili na garderobi, mnogo nakita, koža i mrežasti detalji. Ovaj stil posebno akcentuje specifična i upečatljiva obuća koja ga krasi i čini prepoznatljivim. Rokerske čizme se izdvajaju i ove sezone, dolaze nam u raznim varijantama i svako može da pronađe savršen par za sebe.


Modne kombinacije za različite ukuse

Izvor: Deichmann

Svaka žena bilo da prati modu ili ne uvijek voli da ima dobru obuću koju će kombinovati uz svaku odjevnu kombinaciju. Poznato je da zanosna Senorita diktira trendove, a ove jeseni zajedno sa Deichmannom lansirala je novu kolekciju trendi čizmica #SenoritaxDeichmann, a u okviru nje posebnu pažnju privlače modeli iz kategorije Rocker Boots, kojima nije lako odoljeti.
U novoj kolekciji se mogu naći različiti modeli za svačije ukuse, koji naglašavaju rokerski stil u određenoj dozi, bilo da želite strogi „grubi izgled“ ili njegovu nježniju varijantu.

Za mlade urbane djevojke tu su čizme sa glomaznim đonom koje doprinose cool izgledu, poput onog sa rokerske scene, a za sve one koje ipak preferiraju ženstvenije komade i outfite, tu su čizmice ukrašene različitim detaljima koji im obezbjeđuju simpatičan girly dizajn, poput nitni, pertli, interesantnih kopči ili šljokica.Izvor: DeichmannRokerski stil može se nositi i u dnevnim varijantama, a i u svečanijim večernjim prilikama. Njegova tamna boja mnogo je zahvalna za kombinovanje, a naročito crna koja se uz sve uklapa. Svako od nas kod kuće sigurno ima neke kožne pantalone ili nezaobilaznu malu crnu haljinu – omiljenu pripadnicama ženskog spola ili čak tuniku koje se mogu koristiti u svakoj kombinaciji, bilo da je u pitanju opuštena varijanta, elegantnija ili urbana.

Za dnevnu kombinaciju, ukoliko se odlučite da dodate neku svjetliju nijansu možete nositi bijelu široku majicu, crne pantalone, kožnu jaknu i neku neobičnu ogrlicu, dok za večernji izlazak ili sastanak uvijek možete odabrati crne pantalone, neku lijepu usku majicu i crni sako i naravno nakit koji će sve to začiniti i dodati mu dodatnu eleganciju.


Must-have rokerskog stila

Izvor: Deichmann


Ove neobične i atraktivne čizmice mogu se nositi gotovo uvijek, u opuštenoj dnevnoj varijanti, u poslovnoj varijanti i uvečer, zavisno od toga sa kojom garderobom ih uklopite. Jedno je sigurno, čizmice u rokerskom stilu učinit će da svaka kombinacija izazove wow efekat, a samim tim gdje god da pođete ostavit ćete modni utisak. Pored modela sa rebrastim, jakim đonom, možete se opredijeliti i za sve popularniju blok petu u ovom stilu.

/N1/