PORAZ U MINHENU Zvezda ponovila greške, RASPAD na kraju

Sport

Košarkaši Crvene zvezde su doživjeli poraz u Minhenu. Bajern je slavio 74:59. Beograđani su još jednom pokazali sve slabosti u igru kao u ranijim duelima, posebno u organizaciji napada.

Utakmica protiv Bajerna donijela je „rovovsku borbu“ u kojoj su se ekipe u serijama smjenjivale u vođstvu. Jaka odbrana, puno problema u napadu imali su i jedni i drugi a Beograđani su imali dva puta priliku da se odlijepe i nisu uspjeli.

Bajern je sa dvije trojke u posljednjoj četvrtini došao do tog trenutka maksimalnih plus 8(61:53), ali je Zvezda uspela da se vrati i priđe na 61:59. Međutim,nekoliko loših napada u kojima su Džordan Lojd i Džoni o Brajant pokušali da na solo akcije pronađu poene nisu se dobro završili pa je njemački tim odbio ovaj nalet.

Vladimir Lučić je zatim postigao šut za tri poena i otišao na plus devet, čime je pobjednik riješen, a Vajler Bab je zatim pogodio još jednu.

Džoni o Brajant je imao 17 poena, dok je Kori Volden dodao 12 a loše šutersko veče imao je Džordan Lojd sa 9. Boldvin i Vajler Bab su imali po 15 poena u Bajernu.

/srpska info/