TARABIĆI OTKRIVAJU KO JE NOVI PREDJSEDNIK AMERIKE! Evo čija slika stoji u buretu kod Mitra (FOTO)

Zanimljivosti

Čuveni Kremanci oduvek su proricali budućnost, ne samo Srbije, već i svijeta.

Dok cijeli svijet čeka rezultate predsedničkih izbora u Americi, za Dragana Pjevića sa Tare, poznati proroci Tarabići, koji su predvidjeli mnoge istorijske događaje, već su dali odgovor i na ovo goruće pitanje.

Čuveni Kremanci oduvjek su proricali budućnost, ne samo Srbije, već i svijeta. Pa Dragan kao čuvar njihovog proročanstva tvrdi da će uprkos tome što mnogi Srbi navijaju za Trampa, izbore u Americi dobiti Džo Bajden.

„Tarabići su predvidjeli i propast Obrenovića, dolazak Tita, kao i kraj komunizma. A ja znam da je odluka u buretu, tu već stoji Bajdenova, a ne Trampova slika, ne pitajte kako tačno znam – ali znam, Tarabiću su to. Još prošle godine sam kazao da onaj ko se bude bar malo oslonio na Kremnu, dugo će vladati. Tramp to nije učinio ni malo, ignorisao je naša pisma i potcjenio je otvoreno nebo nad Tarom. Može nekom da bude žao ili ne, mi smo ubjeđeni, on više neće biti predsednik Amerike”, tvrdi Dragan Pjević za RINU.

Inače, Dragan je slao i pisma Trampu i njegovoj supruzi dva puta, i ambasadorima Skotu i Godfriju. Međutim, odgovora nije bilo i kako kaže, dobio je samo ignorisanje.

„Mnogi ne vjeruju, ali uz pomoć ovog proračanstva na vlast su došli Nikolić, Tadić, Koštunica, ali niko se Kremni nije odužio. I svi su otišli u istoriju“, kaže ovaj čuvar kremanskog ognjišta.

IZVOR: RINA

 (Mondo/RINA)