M:tel takmičenje za srednjoškolce

Društvo

Iskustva srednjoškolaca koji su u prethodne tri godine učestvovala u m:tel-ovom takmičenju pod nazivom „Lansiraj svoju ideju“, potvrđuju koliko je važno dati šansu mladima da pokažu šta umiju i pored svakodnevnih nastavnih aktivnosti.

Izazov je još i veći, jer u ovom takmičenju mogu da učestvuju sve škole iz BiH, uz prethodnu saglasnost nadležnih ministarstava, a naročito zato što će svoje pobjedničke aplikacije najbolji imati priliku da predstave na regionalnom takmičenju, zajedno sa vršnjacima iz Srbije i Crne Gore.

Prva faza m:tel App takmičenja traje do 20. novembra 2020. godine, do kada je potrebno da se osmisle ideje i pošalju popunjeni formulari za prijavljivanje na takmičenje. Rok za dostavu gotovih, funkcionalnih aplikacija je 25. januar 2021. godine.

Pored toga što će srednjoškolci učešćem u ovakvom izazovu usvajati nova znanja i graditi timski duh, kompanija m:tel će najboljim timovima, odnosno pojedincima, obezbijediti i sjajne nagrade – mobilne telefone, kao i priliku da na Regionalnom app izazovu osvoje još vrednije nagrade.

Svi zainteresovani učenici i profesori o ovom takmičenju mogu da se informišu na sajtu kompanije m:tel www.mtel.ba, gdje mogu pronaći opšte uslove takmičenja i formulare za prijavu. Takođe, svoja pitanja mogu poslati na email adresu app.takmicenje@mtel.ba.

/capital/