LUKAS OSTAJE BEZ SVEGA JER JE NJEMU DUŽAN PARE! Tigar ima starletu koju poželi a na svakoj slici lova, jahte i šampanjac

Region

Pevaču Aci Lukasu su danas zbog dugova na vrata pokucali izvršitelji – biznismen potvrdio da mu je pjevač dužan

Pjevač Aca Lukas nedavno je otkrio da je tokom života, zahvaljujući kocki, zaradio i izgubio oko 100 miliona evra.

Isto tako je priznao i da ima dugove, a danas su na ime jednog od njh, popularnom pjevaču pokucali i izvršitelji na vrata.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Zbog ovoga je pjevaču pozlilo, reagovala je čak i Hitna pomoć, a sada domaći mediji pišu da mu se imovina navodno pljeni zbog biznismena Dejana Popovića zvanog Tigar.

Iako pjevač nije potvrdio da li je današnja akcija izvršitelja u vezi sa Dejanom Popovićem Tigrom, biznismen je danas na Instagram storiju prenio niz članaka o Aci Lukasu i izvršiteljima i objavio slike ispred pjevačevog stana.

POGLEDAJ SLIKEIZVOR: KURIR/TAMARA TRAJKOVIĆ1IZVOR: KURIR/TAMARA TRAJKOVIĆ2IZVOR: KURIR/TAMARA TRAJKOVIĆ3IZVOR: KURIR/TAMARA TRAJKOVIĆ4IZVOR: KURIR/TAMARA TRAJKOVIĆ5IZVOR: KURIR/TAMARA TRAJKOVIĆ6/ 6

Mediji su ranije prejneli da mu Aca Lukas duguje 80.000 evra, ali je on na Instagramu objavio članak iz 2016. godine u kojem stoji da mu duguje 130.000 evra!

Aca Lukas je 2016. godine izgubio parnicu s Tigrom. a Viši sud u Beogradu donio je presudu po kojoj pjevač mora da isplati dug od 80.000 evra u dinarskoj protivvrednosti i da plati sudske troškove od 300.000 dinara.

Dejan Popović Tigar javnosti je najpoznatiji po vezama s brojnim starletama.

S njim u vezi su navodno bile manekenka Tijana Stajšić, voditeljka Snežana Dakić, bivša misica Sanja Papić, kao i nekadašnja članica grupe Models Anastasija Buđić.

Pored njih, biznismen je navodno bio u vezama i sa Kristinom Spremo, Ružicom Veljković i Zoranom Andrić.

Njegov Instagram nalog je preplavljen fotografijama skupocnih satova, novčanica od 500 evra i slikama šampanjca koji ispija u bazenu.

/mondo/