“ZBOG KORONE SAM GLUVA” Slavica Ćukteraš šokirala pratioce novom izjavom o POSLJEDICAMA VIRUSA (FOTO)

Zdravlje

Pjevačica Slavica Ćukteraš, usljed širenje pandemije korona virusa, poput mnogih javnih ličnosti u Srbiji, preležala je COVID-19.

Iako je imala blaže simptome i u samoizolaciji provela dane tokom kojih je bila zaražena smrtonosnim virusom, pjevačica tvrdi da ima posljedice.

Naime, pjevačica je na svom Instagram profilu istakla da, nakon što je imala korona virus u julu, ne čuje dobro, piše Telegraf.

Slavici je privukla pažnju objava specijaliste ORL, dr Dušana Milisavljevića, koji često na Tviteru dijeli sa pratiocima korisne savjete i informacije, kada je iznio podatke o ispitivanju sluha nakon preležanog korona virusa. Folkerka je bila među prvima koju je zainteresovala ova tema, požalivši se ispod doktorove objave da je gluva.

FOTO: CUKTERASSLAVICA/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: CUKTERASSLAVICA/INSTAGRAM/SCREENSHOT

– Virus korona može da ošteti sluh. ORL klinika KC Niš je završila studiju ispitivanja sluha kod pacijenata sa kovidom-19 i registrovali smo pad sluha na 4.000 i 8.000 Hz kod skoro polovine ispitanika – otkrio je niški ljekar, a na to je Slavica zaključila da ima problem.

– Znači, gluva sam, haos – kratko je napisala.

 Ona zatim se obratila javno svojim prijateljima.

– Za sve moje prijatelje, da se ne čudite više što vas ne čujem i stalno vičem “a?”, “šta?” i “nisam čula” – naglasila je ona objavivši i tvit doktora, s “dokazom” crno na bijelo.

Da li se Slavica samo našalila na svoj račun ili zaista ima problem sa sluhom, nije razjasnila.

/srpska info/