BORILA SE SA POROCIMA, IŠLA NA LIJEČENJE Ona je pobjednica šoua “Nikad nije kasno”, ali NIJE JEDINA, još dva pjevača trijumfovala

Zabava

Održano je veliko finale pete sezone šoua “Nikad nije kasno”, u kom se publici i žiriju predstavilo 12 kandidata, a lentom pobjednika okitilo se troje najboljih.

Nikad nije kasno - finale
Nikad nije kasno – finale

Zorica Erić je pokupila najviše glasova publike, koja ju je podržala u SMS glasanju, a statuu joj je uručio Saša Matić.

– Vi ste ne samo pobjednik ove emisije, nego pobjednik života – poručila joj je voditeljka Dragana Katić, a pobjednica joj je odgovorila da je presrećna i da nema riječi kojima bi opisala kako se osjeća.

Zorica Erić
Zorica Erić

Zorica Erić ima 41. godinu i dolazi iz Mrčajevaca. Kao mala žejlela je da postane frizerka, medicinska sestra ili pjevačica, ali je ipak završila Medicinsku školu. U ranoj mladosti je slušala hevi metal, a posebno je voljela grupu “Guns N’ Roses”, čiju tetovažu i nosi na ruci.

Pjevanjem je počela da se bavi po završetku srednje škole, tačnije 1998. godine. Godinama se borila sa porocima ali je, kako danas ističe, uspjela da ih pobjedi. Kaže da je raščistila sama sa sobom i posvijetila se liječenju, a shodno tome došao je i poziv za učešće u talent šouu veterana.

Nikad nije kasno - finale
Nikad nije kasno – finale

Iza sebe ima jedan brak i majka je djevojčicama od 13 i 18 godina. Upravo njene ćerke prijavile su je za učešće u “Nikad nije kasno”, što je bilo veliko iznenađenje za nju.

PROČITAJTE JOŠ I:

(VIDEO) MILICA TODOROVIĆ SE RASPLAKALA U EMISIJI Nije mogla da se suzdrži, suza suzu stizala pred milionima gledalaca

Sahranila oba rođena brata, MUŽA UHVATILA U PREVARI, pjevala ćerku da prehrani: Život joj je zadavao udarce, a onda se sve preokrenulo!

Rifat Ramović trijumfovao je u kategoriji Fejsbuk glasanja, a nagradu mu je uručila Aleksandra Prijović.

Rifat Ramović
Rifat Ramović

– Hvala svima koji su glasali za mene. Ovo je za mene jedno od najvećih životnih priznanja – rekao je Rifat nakon uručenja nagrade.

Rifat od svoje treće godine ima trajno oštećenje vida kao posljedicu zadobijene jake sunčanice, što ga je u životu nateralo da se prilagođava raznim situacijama. Uprkos svim problemima, završio je školu kao jedan od najboljih đaka.

Sa 11 godina je počeo da se bavi muzikom, a već sa 18 napravio svoj prvi solistički koncert za učenike gimnazije. Pored pjevanja, Rifat svira bubnjeve, gitaru i klavijature, a bavi se i pisanjem pjesama.

Nikad nije kasno - finale
Nikad nije kasno – finale

Nakon glasanja žirija, koji su činili Saša Milošević Mare, Aleksandra Prijović i Saša Milošević, kao i 20 članova žirija koji su glasali u live uključenju i po evrovizijskom sistemu, Vahid Musić proglašen je pobjednikom stručnog žirija.

Nikad nije kasno - finale
Nikad nije kasno – finale

Vahid Musić, porijeklom iz Živinica pored Tuzle (BiH) dolazi iz Frankfurta i ima 56 godina.

Vahid Musić
Vahid Musić

Pjevanjem se bavi još od školskih dana a osvajao je i mnoge nagrade. Vahid je sa nastupima počeo zahvaljujući svom rođenom bratu Sazliji, koji ga je zvao da zajedno nastupaju na raznim proslavama. Dok je bio mlad aktivno se bavio sportom.

Kaže da za njega apsolutno važi krilatica ,,Nikad nije kasno” , jer se oženio i dobio sina u 49. godini.

/blic/