Džej Lo je jedna od najvećih zvijezda u industriji zabave, a sada je osvojila prestižnu nagradu

Život i stil

Velika filmska i muzička zvijezda Dženifer Lopez dobitnica je nagrade “The People”s Icon”, čija će dodjela biti održana 15. novembra u Barker hangaru u Santa Moniki

Dobitnici PCA nagrade odaje se priznanje za doprinos muzici, filmu, televiziji i modi, jer spada svakako u jednu od najvećih zvijezda u industriji zabave.

Lopezova već ima šest nominacija za ovu nagradu, a sada će joj biti odato priznanje za njene nastupe, na muzičkoj sceni i na velikom platnu, što uključuje nastup na Superbolu u poluvremenu 2020. i glavnu ulogu u filmu “Hustlers”, koji je gledala i domaća publika u bioskopima neposredno pre pandemije.

Film se prikazivao u prevodu “Prevarantkinje sa Vol strita”, a od poznatijih dama u filmu igrala je uz Lopezovu i Džulija Stajls.

Prenos dodele nagrada E! People”s Choice Awards 2020 iz Barker hangara u Santa Moniki u Kaliforniji biće realizovan u nedelju 15. novembra od tri sata noću.

“Na svijetskom nivou, Dženifer Lopez nema konkurenciju i već više od dvije decenije nam priređuje prepoznatljive i nezaboravne nastupe”, rekla je Džen Nil, generalna direktorka za programe E! News.

“Nagradom The People”s Icon of 2020 odaćemo priznanje Dženifer Lopez za to što je utrla put mnogim umjetnicima širom svijeta i zahvaljujući njoj smo dobili mnoge nove latinoameričke zvezde u muzici, filmu, televiziji i modi”, navela je Nilova.

Glumica, pjevačica, filmska i televizijska producentkinja, modna kreatorka, bestseler spisateljica, preduzetnica i humanitarka, Lopezova je dokazala da za nju ne postoje granice, piše Njujork tajms (New York Times).

Od njenog prvog albuma iz 1999. godine, Lopezova je prodala više od 75 miliona nosača zvuka širom svijeta, od toga 40 miliona albuma, 16 hit-singlova na top-10 listi i tri albuma na prvom mjestu.

Njen poslednji film “Hustlers” dobio je sjajne kritike i osvojio nominacije za Golden Globe, Critics” Choice, SAG Awards, Independent Spirit Award i NAACP Image Award.

Junakinja mnogih holivudskih hitova “Anakonda”, “Selena”, “Sobarica i senator“, “Svekrva iz pakla”, “Dosta je bilo”, “Pogrešan zaokret”, “Voz trezor”, “Krv i vino”, osvajala je i mali ekran policijskom TV serijom “Nijanse plave” (Shades of Blue), gde su joj partneri kroz dvije sezone (2016/2018) bili Rej Liota i Drea di Mateo.

Glumica će biti u središtu pažnje i tokom 2021. u filmu “Oženi me” (Marry Me) u kom glume i Oven Vilson i pop muzičar Maluma, sa kojim je Lopezova snimila i singlove za muziku iz filma.

Njen ovogodišnji nastup na Superbolu u poluvremenu imao je više od 102 miliona gledalaca, a Lopezova je nastavila da osvaja svijet mode u 2020. godine, kao lice nekoliko brendova.

Pored rada na filmu, televiziji i u muzici, ona je posvećena i radu u nekoliko humanitarnih organizacija, a u aprilu 2018. magazin Tajm imenovao ju je kao jednu od 100 najuticajnijih ljudi.

Dodela E! People”s Choice Awards 2020 je u rukama produkcije “Den of Thieves”, a izvršni producenti su Džesi Ignjatovic, Evan Prager i Barb Bialkovski.

Dodatne informacije o dodjeli nagrada, uključujući počasne goste i izvođače, biće objavljene u narednim danima.

https://www.instagram.com/p/CCEQ19yJAum/?utm_source=ig_embed

/b92 super zena/