Finansijski savjetnici su prestravljeni efikasnošću nove metode umnožavanja gotovine

Društvo

Ekonomski reporter Goran Osmanović provjerio je novu metodu, koja omogućuje zarađivanje 1000 KM, 2500 KM, pa čak i 5000 KM, bez izlaska iz kuće. Kako ova nova metoda za zaradu funkciše?

Nova metoda zarađivanja donijela je 3660 KM dodatnih primanja gotovo svakome ko ju je probao. Ne omogućuje samo redovna, visoka primanja. Ne zahtjeva obavljanje dodatnog posla ili posjedovanje ekonomskog znanja. Potpuno je legalna, dostupna svakome i ne temelji se na riskiranju ušteđevine. U novinarskom istraživanju otkrili smo što donosi tako nevjerojatne finansijske rezultate.

Banke, finansijski savjetnici i brokeri su prestravljeno gledali rezultate nove metode zarađivanja. Nikada nisu vidjeli nište slično. Čak i osobe bez znanja o investicijama i bez obrazovanja, nakon mjesec dana na računu su imale više od 1000 KM, 2500 KM, pa čak i 5000 KM.

U roku od 30 dana:

  • rješavale su se dugova,
  • otplaćivale su kreditne kartice,
  • u novčaniku su imale velik novac.

Neki od njih su prvi puta u životu bili na plusu. A gotovo svatko je rekao, da se prestao brinuti oko novca i da je sretan kao nikada do sad.

Kada smo nazvali kolege iz ekonomskih redakcija u New Yorku i Londonu, saznali smo da osobe koje koriste ovu metodu zarađuju tako širom svijeta (SAD, Njemačka, Švicarska, Japan). Dobijaju 100 KM dnevno, 2500-5000 KM mjesečno i oko 43500 KM godišnje. Tajna efikasnosti ove nevjerovatne formule za umnožavanje gotovine otkrivena je tek nakon što su provedena temeljna istraživanja na Državnom Fakultetu u Scrantonu, SAD.

Kako imati dodatno 3660 KM?

Gospođa Ina Kon jedna je od više stotina osoba koje su, zahvaljujući novoj metodi zarađivanja, umnožile svoj kapital gotovo 20 puta: “Više ne moram svaki mjesec čekati poštara sa penzijom!”

Nova metoda koristi posebnu vrstvu sredstava za zarađivanje. Nema nikakve veze sa bankama ili investicijskim fondovima. Potpuno je legalna i sigurna. Jednom primjenjena, omogućuje zarađivanje bez troškova, provizije ili naknade za finansijske savjetnike. Dodatno, otporna je na inflaciju, krize na berzi i pokušaje prevara.

“Ovo superefikasno sredstvo su internetske valute. To su sredstva koja korisnici interneta koriste za plaćanje za usluge i proizvode.”

Prva internetska valuta je bio Bitcoin, njegova vrijednost je rasla tako brzo, da od nekoliko uloženih dolara moglo se postati milioner. Međutim, sada Bitcoin raste jako sporo. Zato se ova nova metoda zarađivanja temelji na internetskim valutama čija vrijednost raste tempom od 200%, 500%, pa čak i 1000% mjesečno. Zahvaljujući tome, još je bolja i donosi dobit odmah nakon primjene.

Ali najbolje je to da za zarađivanje putem ove metode ne morate znati ništa o internetskim valutama, matematici i ekonomiji. Isto kao što ne morate znati kako radi motor da biste letjeli avionom. Dovoljno je da pogledate kako raste vrijednost internetskih valuta i odlučite kada isplatiti zarađeni novac. A kakvi će to biti iznosi? Statistička istraživanja potvrđuju da su u 2019. godini osobe koje su uložile 100 KM zarađivale 1000 KM, 2500 KM, a čak i 5000 KM već prvog mjeseca, a svakog sljedećeg su zarađivale dodatnih 3660 KM.

Nova metoda zarađivanja jako je brzo postala popularna kod osoba koje pate od nedostatka gotovine, problema sa dodatnim prihodom i niskih kamata na depozitima. Nakon primjene ove metode, njihove niske, nezadovoljavajuće plate pretvorile su se u redovita, visoka primanja. Zahvaljujući tome, mogli su si priuštiti godišnji odmor, kupovanje skupih stvari, posuđivanje prijateljima i druge stvari, koje si do sada nisu mogle priuštiti. Ova metoda je dobila fenomenalne komentare investora i finansijskih stručnjaka. Neprestano prikuplja pozitivne ocjene od sljedećih osoba i naučnih centara.

>> Kliknite ovdje, kako biste zaradili 1000 KM, 2500 KM, pa čak i 5000 KM u mjesec dana

Ovu metodu nije provjerilo samo 2121 osoba iz BiH, Europe i SAD-a, nego i naš reporter, Goran Osmanović, ovo je njegova reakcija:

1. sedmica

Naručio sam svoj paket kriptovaluta i već nakon 3 dana, putem dostavne službe, dobio sam karticu sa kodom od 14 znakova koji potvrđuje moje kriptovalute. Bila je to najjednostavnija transakcija u životu. Nisam otvarao nikakve račune, nisam slao novac u inostranstvo. Sve je to već bilo učinjeno za mene. Ja sam samo uručio novac dostavljaču i počeo sam zarađivati…

Profit: +616 KM

2. sedmica

U prvoj sedmici moj paket se povećao 300%, malo manje nego što su obećavali, ali i unatoč tome sam bio zadovoljan. Sviđalo mi se to što nisam morao o ničemu razmišljati, bilo je dovoljno jednom dnevno provjeriti kako moje kriptovalute rastu. I to je sve, nisam imao nikakvog dodatnog posla.

Profit: +1241 KM

3. tjedan

Nakon 10 dana sam znao da je to uspjeh. Izračunao sam da sam zaradio više od 3000 KM. A do kraja testa ostalo je još 20 dana. Vrijednost mojih kriptovaluta je neprestano rasla, ponekad više, ponekad manje. Kako bih ubrzao zaradu, odlučio sam kupiti još par paketa.

Profit: +1345 KM

4. tjedan

Vrijeme je za zaključak. Nakon ukupno 21 dana, zaradio sam 4898 KM na mojim kriptovalutama. Isplatio sam novac, a sljedećih nekoliko sedmica proveli smo na Baliju. Mogu priznati da je provjeravanje ove metode bio najbolji posao koji sam ikada imao.

Profit: +1643 KM

>> Kliknite ovdje, kako biste zaradili 1000 KM, 2500 KM, pa čak i 5000 KM u mjesec dana

/the financial magazine/