“ŠTA SE STAVLJA U USTA, ALI NE GUTA” Djevojka u kvizu rekla prvu stvar koja joj je pala na pamet pa sve zaprepastila (VIDEO)

Video Zabava

Takmičarka u britanskom porodičnom šou programu “Porodična sreća” šokirala je gledaoce neočekivanim “prljavim” odgovorom na jedno pitanje.

Naime, 23-godišnja studentkinja Keš htjela je što prije da odgovori na pitanje voditelja, koje je glasilo “Šta se to stavlja u usta, ali se ne guta?”. Pritom se od nje očekivao nevin odgovor poput četkice ili paste za zube, međutim ona se malo zaletjela, prenosi Blic.

Iako je produkcija cenzurisala njen odgovor, izdao ju je smijeh i šok na licima voditelja i porodice koja joj je bila u pratnji. Gledaoci su zaključili da je izgovorila riječ (penis), što je kasnije potvrdio i njen brat Rohan.

Urnebesni isječak iz emisije počeo se širiti po društvenim mrežama, a Keš je postala prava zvijezda. Na Tviteru su mnogi počeli da postavljaju svoje reakcije na njen odgovor.

“Evo zašto ne kažeš prvu stvar koja ti padne na pamet”, “Reakcije su neprocjenjive”, “Ne mogu vjerovati da je to rekla”, “Ovo mi je uljepšalo dan”, “Wow, stvarno je to rekla? Kakva kraljica”, “Mislio sam da umišljam”, samo su neki od komentara.

/srpska info/