Kakve kape su u trendu ove zime: Birajte beretku, bucket hat ili pletene modele

Život i stil

Moderni šeširi i druge kape u hladnoj sezoni možda su važan dodatak u garderobi žena i djevojaka, ali služe i kao sjajan ukras i štite od hladnoće.Modni stilovi kapa za žene mogu se naći u različitim stilovima. U ovoj sezoni stručnjaci savjetuju da birate trendy šešire, pletene modele, više klasičnih beretki, bucket hat i slično.

Za dame koje vole diskretan i poslovni stil odjeće, dizajneri su predstavili pletene beretke. Osim što izgledaju elegantno i ženstveno, također i štite od hladnoće. Jesenska moda prepuna je zanimljivih detalja.

Osim trendi šalova i marama u svim bojama koje ove godine možete lako pronaći i kombinovati na razne načine i razne kape mogu začiniti svaki stajling.

Beretke su za dame koje vole diskretan i poslovni stil odjećeBeretke su za dame koje vole diskretan i poslovni stil odjeće

Bucket hat nastavio je svoje stilsko putovanje od ljeta, a sada dolazi u raznim vodootpornim i varijantama od krzna. Beretka odlično pristaje odijelima i kombinacijama u boji, a može se nositi na čelo ili na stranu.

Budite kreativni, zaštitite glavu od hladnoće, spojite ugodno s korisnim i pronađite kapu koja će najbolje okarakterisati vaš modni izričaj.

/klix/