JELENA KARLEUŠA OPET ŠOKIRA I PROVOCIRA: Sada joj je iz prekratke haljine ispala – stražnjica; ‘Ti nisi normalna’

Zabava Život i stil

JK je obukla potpuno prozirnu, čipkastu minihaljinu, ispod koje joj se naziralo crveno donje rublje

Mala od skandala, kako je mnogi nazivaju, neprestano provocira svojim oskudnim izdanjima. Što su komentari na njezin izgled oštriji i negativniji, Jelena Karleuša (42) šokira još više… I još više!

https://www.instagram.com/p/CGPbW7ah9mI/

A što je s maskom?

Srpska pjevačica najzad je nadmašila samu sebe, odjenuvši potpuno prozirnu, čipkastu minihaljinu ispod koje joj se naziralo crveno donje rublje, koje je svjesno iskombinirala s vrtoglavim štiklama iste boje.

Stajling je zaokružila zaštitnom maskom, koja je također izazvala lavinu komentara jer je, naime, izrađena od čipke i prilično je očigledno da, kao takva, ne može adekvatno zaštititi od virusa. No, koga briga za koronu kada maska tako savršeno paše uz haljinu?!

‘Šou na kvadrat’

Komentari su, kao i uvijek, otišli u dva smijera. Dok jedni pišu hvalospjeve slavnoj JK i dive se njezinu seksepilu, drugi je kritkuju da pretjeruje s golotinjom. Ovoga puta, hejteri su je prozvali i zbog maske upitne djelotvornosti.

“Uvijek zanimljiva! Samo ti ta maska neće pomoći protiv korone “, “Ona od maske napravi modni detalj”, “Ovo je previše za moje oči”, “Ovo nema komenatara”, “Ti nisi normalna”, “Ma šou si na kvadrat. Ali mnogo se svojom pojavom rugaš s kolegama”, samo su neki od komentara na Instagramu

izvor: net.hr