MLADA STRANKA, ALI SLOŽNA Selak: SPS nije opterećen prošlošću

Republika Srpska

Predsjednik SPS Goran Selak poručio je danas da ova stranka očekuje dobre rezultate na predstojećim izborima, ističući da je su se na terenu već uvjerili da ih mnogi građani podržavaju.

Naš rad i naše rezultate će ocijeniti građani u čiju podršku ne sumnjamo. Ne treba zaboraviti da je SPS nova politička partija u Republici Srpskoj i BiH, te da su naši predstavnici novi ljudi na političkoj sceni, kao i da smo u pravom smislu riječi smo partija mladih – istakao je Selak.

On dodaje da bi to za neke bio hendikep, ali da za njih to znači da nisu opterećeni prošlošću, i „da su nova priča i nova snaga“.

Selak ističe da unutar SPS od samog početka funkcionišu odgovorno i složno.

– Politika SPS je da naši kadrovi koji su imenovani na javne funkcije svoj posao obavljaju najbolje što mogu i u najboljem interesu građana. Od komunikacije sa građanima i formiranja odbora, pa do priprema za kampanju, izbora slogana i reklamnih materijala, insistiramo na profesionalnom i odgovornom pristupu. Posebno se ponosimo radnom i drugarskom atmosferom u našem velikom timu, u kojem su zastupljene mnoge profesije i sve generacije- poručio je Selak.

On dodaje da su za veoma kratko vrijeme formirali organizovanu i složnu partiju u kojoj se odluke donose dogovorom i gdje grade jedinstvene stavove i pravce djelovanja.

– Poslije sedam mjeseci od osnivanja, možemo i potvrditi da takav odnos prema politici i političkom organizovanju daje rezultate. Nastavljamo dalje, složno i vrijedno i u predstojećem periodu ćemo biti sve jači. Borimo se da ostvarimo svoje politike i svoje ciljeve, ali smo uvijek opredijeljeni za saradnju, za napredak i za zaštitu interesa Republike Srpske i svih njenih građana- zaključio je Selak.

izvor. srpska info