Dubioza kolektiv predstavila novog člana – robota Robi Megabajta

Video Zabava

QUARANTINE SHOW

Bend Dubioza kolektiv je emitovao prvu epizodu druge sezone Quarantine Showa. Predstavili su i novog člana benda, a to je robot Robi Megabajt. Prije nego što će se okušati kao član benda, Robi Megabajt se obratio fanovima Dubioze kolektiv.

“Za početak želim da kažem da su me prije tri mjeseca nogirali sa kantonalnog instituta za nivelaciju visine Gornjeg i Donjeg Vakufa. Rek'o mi direktor da sam klasični tehnološki višak. Zato sam i odlučio da počnem pjevati. Kontam ovako: j***š nauku, u estradi su pare”, poručio je Robi Megabajt.

Novih deset epizoda možete gledati svakog ponedjeljka na YouTube kanalu ovog benda u 20:30 sati.

“Odlučili smo se da radimo novu sezonu Quarantine Showa jer nažalost virus opet divlja, a uskoro će i smog da pritisne. U takvim uslovima najbolje nam je da radimo ono što jedino znamo, da sviramo i pjevamo. Ovaj put u timu imamo pojačanje u vidu vještačke inteligencije. Utemeljitelj i predsjednik Robotske demokratske partije u novoj sezoni postao biće urednik i voditelj showa. Od nedavno je postao punopravni član grupe Dubioza kolektiv, tako da sada konačno i mi imamo kome da sviramo na predizbornim skupovima. Za uzvrat imamo čvrste garancije da ćemo i mi biti uhljebljeni u neku državnu firmu”, poručili su ranije iz Dubioze kolektiv.

izvor: klix