UDARNO! ТRАМPОVЕ I BАЈDЕNОVЕ PRISТАLICЕ SЕ SPRЕМАЈU ZА GRАĐАNSKI RАТ- UBIJEN TRAMPOV FAN

Svijet

14.10.2020.

Kako god Amerikanci glasali 3. novembra, čini se da rezultat neće odgovarati nijednoj strani. Ni Bajdenovo biračko tijelo ni pristalice Donalda Trampa neće se složiti s porazom svog izabranika. Izjave u ovom smislu već su date sa obe strane.

Obraćajući se svojim pristalicama u Virdžiniji, Tramp je još 25. septembra rekao da će „izgubiti izbore samo ako oni (demokrate) budu varali“.

Bajden je još ljetos zaprijetio da će Tramp, ako ne prihvati poraz, biti „uklonjen iz Bijele kuće svim sredstvima – uključujući pomoć vojske“.

Trampove pristalice se na terenu mobilišu i formiraju naoružane milicije kako bi parirali aktivistima Antife i crnačkog pokreta Black Lives Matter.

Bajdenovi sponzori formiraju nebrojene „nevladine organizacije“ koje imaju svoje borbene ćelije po gradovima i spremaju ih za oružane nerede na dan izbora.

Na primjer, organizacija  Indivisible, koju sponzoriše Džordž Soros, otvoreno podstiče sve koji su trenutno u Sjedinjenim Državama da glasaju na njenoj veb stranici, a samo američki državljani smiju da glasaju. Međutim, soroševci tvrde da takvo pravilo ne postoji u ustavu SAD:

„Niko nema pravo da zahtjeva da na biračkom mjestu pokažete ličnu kartu, dozvolu ili broj socijalnog osiguranja“, pišu u svom programu i pozivaju ilegalne migrante da „aktivnije učestvuju u demokratskom procesu“.

Jasno je da će većina ilegalnih imigranata podržati Demokratsku stranku i njenog kandidata. Možda neće moći da glasaju 3. novembra – bar ne u republikanskim državama. Ali, čak i samo pojavljivanjem na biračkim mjestima, stvoriće haos.

Amerikanci se posljednjih mjeseci naoružavaju utrostručnom brzinom.

SAD su i bez toga već svjetski rekorder po broju vatrenog oružja po stanovniku.

U junu su oborile sopstveni rekord. Zvanično je prodato 3,9 miliona kratkih i dugih cijevi. U većini su bili oni koji ih kupuju prvi put.

Neki vojni analitičari tvrde da su SAD već u stanju oružanog sukoba između pobunjenika-demokrata pobunjenika i Trampovih konzervativaca. Ali, kako bi izgledao pravi građanski rat među njima?

Čini se da uopšte neće biti onakav kakvim ga možda zamišljamo.

Prvo, niko nikome neće objaviti nikakav rat.

Sve što pristalice Demokratske partije budu činile – unaprijed će biti označavano kao „mirni protesti“. Čak i ako budu razbijale gradove, ubijale ljude, palile kuće i automobile, polivale svoje protivnike benzinom i spaljivale ih na trgovim – svejedno, to će biti „mirni protesti“. A svaki pokušaj trampista da se odbrane – u medijima će biti predstavljen kao pokušaj vojnog puča i kršenja ustava.

Drugo, za razliku od prvog američkog građanskog rata u 19. vjeku, neće biti bitaka velikih razmjera, velikih regularnih jedinica i jasne linije fronta. To će biti krajnje haotičan, atipičan rat, sa sabotažama, terorističkim napadim i gerilskim akcijama. Neće biti linije između rata i mira, a civili biti ubačeni u `mašinu za mljevenje mesa` zajedno sa vojnicima.

Ovakav „nevidljivi rat“ ima svoju strategiju koja je razrađena prije nekoliko godina.

Novoformirana nevladina organizacija Transition Integrity Group objavila je da planira na svaki način da izgura Trampa iz Bjele kuće – uključujući upotrebu „demokratski nastrojenih predstavnika vojske i specijalnih službi“.

Na čelu tog projekta je Roza Bruks koja je za vlasti Barake Obame bila njegov „stariji savjetnik za nacionalnu bezbjednost. Istvremeno je stariji savjetnik šefa „Otvorenog društva“ – glavne organizacije Džordža Soroša.