Drama ispred ”Addiko” banke u Gradišci

Gradiška

Četrdesetoosmogodišnji Đ.S. iz Gradiške je zbog krivičnih djela ”Ugrožavanje sigurnosti”, ”Teška krađa” i ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”, identifikovan i lišen slobode, saznaje “MMGradiška”portal.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 12.10.2020. godine, identifikovali su i lišili slobode lice Đ.S. iz Gradiške zbog postojanja sumnje da je počinio krivična djela ”Ugrožavanje sigurnosti”, ”Teška krađa” i ”Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Policijskoj stanici Gradiška, 12.10.2020. godine oko 10,30 časova prijavljeno je da se u ulici Vidovdanska, grad Gradiška, u neposrednoj blizini ”Addiko Bank”, nalazi nepoznato muško lice, sa nožem u ruci.

Odmah po zaprimljenoj prijavi na lice mjesta su izašli policijski službenici Policijske uprave Gradiška. Tu su zatekli lice kako nožem oštećuje pneumatike na dva vozila, koja se nalaze na parking prostoru ispred navedene banke.
Policijski službenici su efikasnom akcijom lišili slobode navedeno lice.

Policijski službenici PU Gradiška došli su do saznanja da je nepoznato muško lice na bankomatu navedene banke pokušalo izvršiti transakciju novca, te kako ista nije uspjela, rešetkom od šahta koji se nalazi u neposrednoj blizini banke, počeo je da razbija bankomat.

U nastojanju radnika obezbjeđenja ”Sekjuritis Sarajevo” da spriječi navedeno lice da razbija bankomat, lice Đ.S. na radnika obezbjeđenja nasrće sa nožem u ruci, pri čemu se radnik obezbjeđenja povlači u prostorije banke, te o svemu obavještava Policijsku stanicu Gradiška.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, te je u toku rad po navedenoj prijavi.