U Gradišci uhapšena dva lica zbog teških krađa

Gradiška

Iz Policijske uprave Gradiška, saopšteno je da su Banjalučani Z.A. i S.B. uhapšeni u Gradišci zbog sumnje da su izvršili više teških krađa na području Gradiške, Banjaluke i Prijedora.

Za navedene osobe postoji osnova sumnje da su posljednjih mjeseci izvršili više krivičnih djela tako što su obijali stanove u tri grada i iz istih krali novac i zlatni nakit.

Oni su na ovaj način 17. juna ove godine izvršili provalu u stan u Gradišci odakle su ukrali novac u iznosu od 1.300 КM i zlatni lanac.

Istog dana, na području Banjaluke izvršen je pretres na dvije lokacije koje koriste osumnjičeni, a kojom prilikom su pronađeni određeni predmeti, koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. “U toku je kriminalistička obrada nad navedenim licima, te je o svemu gore navedenom obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon završene kriminalističke obrade lica otpuste na slobodu, a da se u redovnoj proceduri protiv istih Okružnom javnom tužilaštvu podnese izvještaj za počinjena krivična djela”, naveli su iz Policijske uprave Gradiška.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *